Vacature tandartsassistent – Mondzorgpraktijk De Landsheer – Tandartsen en Mondhygiënisten in Zwolle – Zwolle

Vacature tandartsassistent

Vacature Tandartsassistent

Met ingang van 1 juli a.s. is Mondzorgpraktijk de Landsheer op zoek naar een Tandartsassistent. Wij zijn een moderne tandartsen- en mondhygiënistenpraktijk in Zwolle-Zuid en zijn op zoek naar een Tandartsassistent voor 3 tot 4 dagen per week.

Als Tandartsassistent werk je samen met drie tandartsen, elk met zijn eigen discipline zoals esthetische tandheelkunde en slaapgeneeskunde. Onze assistentes zijn opgeleid in het uitvoeren van gedelegeerde behandelingen zoals sealen en tandsteen verwijderen. Daarnaast bieden zij ondersteuning aan de tandartsen op het gebied van de voorbereiding, de uitvoering en de afronding van de patiënten behandeling, verder is affiniteit met balie-werkzaamheden wenselijk.

 

 

 

 

 

 

“in een fijne omgeving aan de slag met een leuk team om je heen. Kom je ook bij ons werken?”

 

Mocht je met bepaalde handelingen nog geen of minder ervaring hebben dan kunnen we samen met jou kijken hoe we hier aan gaan werken. De praktijk heeft een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband werken. Mondzorgpraktijk de Landsheer is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

De vergoeding zal plaatsvinden op basis van de arbeidsvoorwaardenregeling van de KNMT, waarbij reiskosten woon-werkverkeer volledig vergoed worden.

Heb je interesse in deze vacature, stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae naar office@delandsheer.nl t.a.v. Zinetta van der Lely. Voor meer informatie, neem telefonisch contact op met Heleen Hazemeijer via telefoonnummer: 06-48468500 of kijk op www.delandsheer.nl.

Publicatiedatum: 31-05-2022


Terug naar overzicht

Patiënt worden?

Onze praktijk is gevestigd aan de Landsheerlaan in Zwolle. Wij nemen nog nieuwe patiënten aan. U kunt als patiënt van ons, maar ook als patiënt van andere praktijken terecht bij onze mondhygiënistes. Tevens bieden wij u de mogelijkheid van implanteren binnen onze praktijk. Na aanmelding bellen wij u voor het inplannen van de eerste afspraak.

Inschrijven bij Mondzorgpraktijk De Landsheer