Inschrijven – Mondzorgpraktijk De Landsheer – Tandartsen en Mondhygiënisten in Zwolle – Zwolle

Inschrijven

U bent van harte welkom bij ons in de praktijk. Zowel voor zorg van onze tandartsen als van onze mondhygiënistes. De makkelijkste manier om u aan te melden is door het hierna volgende formulier in te vullen. Het formulier dient zo compleet mogelijk ingevuld te worden. Nadat u deze heeft ingestuurd nemen wij binnen een week contact met u op om een eerste afspraak in te plannen.

Wanneer u angstig bent voor de tandarts kunt u dit in het veld opmerkingen aangeven zodat hiermee rekening gehouden kan worden. Tevens kunt u bij opmerkingen aangeven of u interesse heeft in de methode Gewoon Gaaf. Onder het kopje Speciaal voor kinderen bij behandelinfo kunt u hier meer over te weten komen!

Om uw behandeling bij onze praktijk te starten vragen we u om onderstaand formulier in te vullen.

  • Persoonsgegevens

  • (Aub. vermelden bij kinderen)
  • Adresgegevens

  • Verzekeringsgegevens

  • Indien u de eerste keer de praktijk bezoekt, neemt u dan altijd uw verzekeringspasje mee.
  • Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op verzenden te drukken gaat u hiermee akkoord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Patiënt worden?

Onze praktijk is gevestigd aan de Landsheerlaan in Zwolle. Tandarts Kuiper en Tandarts Zondervan nemen nog nieuwe patiënten aan! U kunt als patiënt van ons maar ook als patiënt van andere praktijken terecht bij onze mondhygiënistes. Tevens bieden wij u de mogelijkheid van implanteren binnen onze praktijk. Na aanmelding bellen wij u snel voor het inplannen van de eerste afspraak.

Inschrijven bij Mondzorgpraktijk De Landsheer