Mondhygiëne – Mondzorgpraktijk De Landsheer – Tandartsen en Mondhygiënisten in Zwolle – Zwolle

Mondhygiëne

Een gezonde mond is niet alleen belangrijk voor frisse, witte glimlach, maar speelt ook een belangrijke rol voor uw algehele gezondheid. Als tijdens de periodieke controle bij de tandarts blijkt dat uw tandvlees niet in goede conditie is wordt u doorgestuurd naar onze mondhygiënistes. Zij hebben specifieke deskundigheid op het gebied van mondverzorging.

U krijgt advies en instructie zo dat u optimaal geïnformeerd bent en hoe en waarmee u zelf uw gebit kunt verzorgen. Tevens verwijdert de mondhygiëniste plaque, tandsteen en aanslag op de plaatsen waar u zelf niet bij kunt. Op basis van een individuele beoordeling wordt vervolgens een controleprogramma opgesteld om u tandvlees weer gezond te krijgen.

 

 

 

 

Ons team van mondhygiënistes bestaat uit:

Elizabeth Postma

Cathy Brouwer

Bo Heideveld

 

 

Patiënt worden?

Onze praktijk is gevestigd aan de Landsheerlaan in Zwolle. Tevens bieden wij u de mogelijkheid van implanteren binnen onze praktijk. Vanwege de grote toestroom van patiënten hanteren we momenteel een wachtlijst. U kunt zich inschrijven op deze wachtlijst, naar verwachting zult u dan na 4-6 weken benaderd worden. Overigens zal er binnen de bestaande patiëntengroep altijd ruimte blijven voor gezinsuitbreiding of gezinshereniging.

Inschrijven bij Mondzorgpraktijk De Landsheer