Mondhygiëne – Mondzorgpraktijk De Landsheer – Tandartsen en Mondhygiënisten in Zwolle – Zwolle

Mondhygiëne

Een gezonde mond is niet alleen belangrijk voor frisse, witte glimlach, maar speelt ook een belangrijke rol voor uw algehele gezondheid. Als tijdens de periodieke controle bij de tandarts blijkt dat uw tandvlees niet in goede conditie is wordt u doorgestuurd naar onze mondhygiënistes. Zij hebben specifieke deskundigheid op het gebied van mondverzorging.

U krijgt advies en instructie zo dat u optimaal geïnformeerd bent en hoe en waarmee u zelf uw gebit kunt verzorgen. Tevens verwijdert de mondhygiëniste plaque, tandsteen en aanslag op de plaatsen waar u zelf niet bij kunt. Op basis van een individuele beoordeling wordt vervolgens een controleprogramma opgesteld om u tandvlees weer gezond te krijgen.

Ook als u ergens anders patiënt bent maar hier wel naar de mondhygiënist wilt gaan, bent u van harte welkom!

 

 

Ons team van mondhygiënistes bestaat uit:

Elizabeth Postma

Elvira de Gier

Patiënt worden?

Onze praktijk is gevestigd aan de Landsheerlaan in Zwolle. Wij nemen nog nieuwe patiënten aan. U kunt als patiënt van ons, maar ook als patiënt van andere praktijken terecht bij onze mondhygiënistes. Tevens bieden wij u de mogelijkheid van implanteren binnen onze praktijk. Na aanmelding bellen wij u voor het inplannen van de eerste afspraak.

Inschrijven bij Mondzorgpraktijk De Landsheer