Restauratieve tandheelkunde – Mondzorgpraktijk De Landsheer – Tandartsen en Mondhygiënisten in Zwolle – Zwolle

Restauratieve tandheelkunde

Bent u niet tevreden over hoe uw tanden eruit zien? Vaak kan er wat aan gedaan worden. Met behulp van composiet (vulmateriaal) kunnen we afgebroken stukjes repareren, (bijna) onzichtbare vullingen maken, gleufjes tussen tanden sluiten, scheve tanden maskeren waardoor het lijkt dat ze recht staan en verkleurde tanden bedekken met een schildje.

Hierbij streven we altijd naar zoveel mogelijk behoud van eigen tandweefsel en functieherstel. Ook kunnen we slijtage van tanden en kiezen door bruxisme (knarsen) of erosie behandelen door ze weer op te bouwen met composiet.

Hieronder staan als pdf diverse foto’s die de vele mogelijkheden laten zien, wij bespreken graag hoe we u kunnen helpen!

Voorbeelden foto’s 1

Voorbeelden foto’s 2

 

Patiënt worden?

Onze geheel vernieuwde praktijk is gevestigd aan de Landsheerlaan in Zwolle. Door de recente uitbreiding van ons team is nu weer mogelijk voor u om ingeschreven te worden in onze praktijk. Ook kunt u nu terecht bij ons voor implantologie. Na aanmelding bellen wij u snel voor het inplannen van de eerste afspraak.

Inschrijven bij Mondzorgpraktijk De Landsheer