Speciaal voor kinderen – Mondzorgpraktijk De Landsheer – Tandartsen en Mondhygiënisten in Zwolle – Zwolle

Speciaal voor kinderen

We begeleiden kinderen om hun mondgezondheid te optimaliseren. Preventie door middel van motivatiegesprekken en zo nodig behandeling van gaatjes en tandvleesontstekingen zijn onderdelen van onze aanpak.

 

Het kan zijn dat kinderen kennismaken met een van onze mondhygiënisten of preventie-assistenten voor een uitgebreide preventieve behandeling. Door middel van een poetsinstructie en informatie over voeding en mondhygiëne richten we ons op het voorkomen van schade in de mond. De tandarts kan uw kind doorverwijzen voor een dergelijke behandeling. Mocht u zelf graag willen dat uw kind kennis maakt met een mondhygiënist of preventie-assistent voor zo’n behandeling, dan kunt u dat gerust aangeven.

 

Tot 18 jaar vindt vergoeding plaats vanuit de basisverzekering.

Patiënt worden?

Onze praktijk is gevestigd aan de Landsheerlaan in Zwolle. Tevens bieden wij u de mogelijkheid van implanteren binnen onze praktijk. Vanwege de grote toestroom van patiënten hanteren we momenteel een wachtlijst. U kunt zich inschrijven op deze wachtlijst, naar verwachting zult u dan na 4-6 weken benaderd worden. Overigens zal er binnen de bestaande patiëntengroep altijd ruimte blijven voor gezinsuitbreiding of gezinshereniging.

Inschrijven bij Mondzorgpraktijk De Landsheer