Speciaal voor kinderen – Zwolle

Speciaal voor kinderen

Voor de zorg aan kinderen, gebruiken wij in diverse gevallen de methode Gewoon Gaaf. Dit is een methode om gaatjes bij kinderen van 0 tot 18 jaar te voorkomen. Het Ivoren Kruis heeft deze methode ontwikkeld. Uit recent wetenschappelijk onderzoek in Nederland (dr. Erik Vermaire 2013) is gebleken dat de Gewoon Gaaf-methode tot 70% minder gaatjes kan leiden.

Op basis van een risicoschatting wordt er een individueel stappenplan gemaakt door de tandarts om ouder en kind te helpen gaatjes te voorkomen. De methode is erop gericht om ouders en kind te laten inzien wat je eigen invloed is op het ontstaan van cariës. Er wordt veel uitleg gegeven over een verstandig voedingspatroon en poetsgedrag. Het poetsen wordt ook samen geoefend. Dit alles met als doel het gebit Gewoon Gaaf te houden!

Tandarts Natalie Zondervan heeft veel affiniteit met kinderen en deze methode. Ze werkt op maandag en dinsdag.

Patiënt worden?

Onze geheel vernieuwde praktijk is gevestigd aan de Landsheerlaan in Zwolle. Door de recente uitbreiding van ons team is nu weer mogelijk voor u om ingeschreven te worden in onze praktijk. Ook kunt u nu terecht bij ons voor implantologie. Na aanmelding bellen wij u snel voor het inplannen van de eerste afspraak.

Inschrijven bij Mondzorgpraktijk De Landsheer